Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION

Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION


În data de 17 august 2023, specialiștii IMEXAGRO SRL au fost în vizită la evenimentul Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION - o asociație de top a 7 companii germane de reproducere a semințelor, fiecare dintre acestea având o experiență de peste 100 de ani în țările europene.

 

Întâlnirea a avut loc la "Platforma Drajna 2023" s. Drajna Nouă județul Călărași, România - unde au fost prezentate noutățile de pe piață a aproximativ 20 de hibrizi de porumb și 15 hibrizi de floarea soarelui în diferite tehnologii de producție (CL, CLP, SU).

 

Avantajele și nuanțele tehnologice au fost caracterizate de Cornelia Pistol - Key Account Manager International (SAATEN-UNION ROMANIA).

 

Companiile din grupul SAATEN-UNION sunt angajate activ în agricultură, rezultatul experimentelor practicate zilnic ale acestora fiind obținerea de hibrizi pentru rezultate înalte ale producătorilor agricoli.

 

Mulțumim partenerilor pentru o Zi petrecută productiv, iar cunoștințele și abilitățile dobândite de specialiștii IMEXAGRO SRL vor fi duse mai departe în dezvoltarea tehnologiilor de succes ale agricultorilor din Republica Moldova.

Alte știri

Status Grand și Status Flo - experți ...

Detalii

O serie de ateliere de lucru privind teh...

Detalii

Abonează-te la newsletter-ul nostru