Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION

Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION


În data de 17 august 2023, specialiștii IMEXAGRO SRL au fost în vizită la evenimentul Ziua câmpului organizată de SAATEN-UNION - o asociație de top a 7 companii germane de reproducere a semințelor, fiecare dintre acestea având o experiență de peste 100 de ani în țările europene.

 

Întâlnirea a avut loc la "Platforma Drajna 2023" s. Drajna Nouă județul Călărași, România - unde au fost prezentate noutățile de pe piață a aproximativ 20 de hibrizi de porumb și 15 hibrizi de floarea soarelui în diferite tehnologii de producție (CL, CLP, SU).

 

Avantajele și nuanțele tehnologice au fost caracterizate de Cornelia Pistol - Key Account Manager International (SAATEN-UNION ROMANIA).

 

Companiile din grupul SAATEN-UNION sunt angajate activ în agricultură, rezultatul experimentelor practicate zilnic ale acestora fiind obținerea de hibrizi pentru rezultate înalte ale producătorilor agricoli.

 

Mulțumim partenerilor pentru o Zi petrecută productiv, iar cunoștințele și abilitățile dobândite de specialiștii IMEXAGRO SRL vor fi duse mai departe în dezvoltarea tehnologiilor de succes ale agricultorilor din Republica Moldova.

Alte știri

ORGANSA, SC - scăpați câmpul de oaspe...

Detalii

IMEXAGRO a organizat o serie de seminare...

Detalii

Abonează-te la newsletter-ul nostru