Zilele câmpului "Tehnologii de succes - Tradiții și inovații" pentru partenerii noștri!

Zilele câmpului "Tehnologii de succes - Tradiții și inovații" pentru partenerii noștri!


La data de 16.06.2023, IMEXAGRO SRL a organizat Ziua câmpului pentru agrarii din partea de sud a Republicii Moldova, cu genericul: "Tehnologii de succes – tradiții și inovații" în lanurile de grâu de toamnă și rapiță de toamnă a companiei – partenere Ecoalimentprim SRL (raionul Ștefan Vodă).

 

Au fost prezenți peste o sută de clienți agricoli actuali și potențiali. În cadrul evenimentului Ziua câmpului au fost demonstrate câmpuri experimentale - mai mult de zeci de hectare, unde se desfășoară producția comercială la scară largă a grâului de toamnă – 9  soiuri din selecția Krasnodar, precum și semănatul rapiței de toamnă pe tehnologia semănatului direct, cu perspectiva trecerii la clasicul "No-till".

 

De asemenea, au fost prezentate elementele cheie ale tehnologiei de nutriție minerală și a sistemelor de protecție a culturilor, formate pe baza produselor de uz fitosanitar oferite în RM de compania IMEXAGRO SRL.

 

De asemenea, la data de 23.06.2023, a avut loc Ziua a câmpului în raionul Fălești, pe câmpurile gospodăriei agricole Profarm Invest SRL.

La eveniment au participat circa 200 de fermieri din partea de nord și centrul Republicii Moldova.

 

Specialiștii companiei IMEXAGRO SRL au prezentat semințe și tehnologii de protecție a principalelor culturi: grâu de toamnă (8 soiuri), rapiță de toamnă, mazăre de toamnă, porumb și floarea-soarelui conform tehnologiilor de producere Clearfield și Express.

 

Au fost prezentate clar și detaliat sistemele de protecție pentru fiecare cultură și varianta de experimentare în comparație cu martorii, plus au fost caracterizate nuanțele tehnologice și aspectele de aplicare.

 

Evenimentele au fost desfășurate cu succes, și cu un bun feedback din partea partenerilor noștri.

 

Mulțumim sincer participanților și organizatorilor evenimentelor!

 

IMEXAGRO - TEHNOLOGII DE SUCCES!

Alte știri

ORGANSA, SC - scăpați câmpul de oaspe...

Detalii

Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Detalii

Abonează-te la newsletter-ul nostru