Domeniul de activitate al companiei
Oferim soluții complete și inovatoare în domeniul protecției plantelor. Domeniul de activitate al companiei include dezvoltarea, producția și suportul tehnologic al utilizării produselor de protecție a plantelor chimice.


Viziunea companiei
Introduceți primii zece lideri mondiali în producția și vânzarea de substanțe chimice de protecție a plantelor.


Misiunea companiei
Pentru a ajuta fermierii să-și realizeze mai bine abilitățile, folosind mijloace chimice de protecție a plantelor.

 

Grupuri țintă
Partenerii noștri principali sunt agricultorii. Baza succesului nostru este o relație onestă și pe termen lung cu aceștia.


Ofertă unică
Principalul principiu al activității noastre este un parteneriat pe termen lung cu fiecare client, bazat pe cele mai bune soluții și inovații. Scopul nostru este de a ajuta fermierii să-și facă profitabilitatea afacerii.

 

Practica zilnică arată că consultarea cu un activ larg joacă un rol important în modelarea condițiilor financiare și administrative semnificative. Experiența diversă și bogată, sprijinul constant al informării și propagandei activității noastre este un experiment interesant de verificare a pozițiilor deținute de participanți în legătură cu sarcinile stabilite. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că dezvoltarea în continuare a diferitelor forme de activitate determină, în mare măsură, crearea unor zone de dezvoltare progresivă.

Domeniul de activitate al companiei

Viziunea companiei

Misiunea companiei

Ofertă unică

Grupuri țintă

Orice întrebări? Scrie-ne!