PLYAMINOL 30Biostimulator organic obținut prin hidroliza keratinei, cu un conținut de 30% în aminoacizi liberi. Produs complex cu poli-aminoacizi și peptide cu lanț scurt pentru aplicarea foliară.

RECOMANDAT pentru utilizarea de urgență în restabilirea plantelor care au fost supuse acțiunei factorilor de stres: înghețuri, secete, arșiță, grindină și fitotoxicitate de la utilizarea produselor de uz fitosanitar!

Conține cei mai necesari aminoacizi pentru plante
  • Plyaminol 30 este un promotor de creștere într-un format de microcapsule lichide de înaltă puritate cu o concentrație crescută de aminoacizi liberi – 30%.
  • Printre aminoacizii incluși în Plyaminol 30 regăsim: acid aspartic, acid glutamic, serina, glicina, histidina, treonina, arginina, alanina, tirosina, valina, metionina, fenilalanina, izoleucina, leucină, lizină, prolina, cisteina, triptofan, dar….prezența principală este formată din: acid glutamic – precursorul sintezei de aminoacizi noi, cee ce stimulează fiziologia plantelor; Prolina și Serina – care sunt principalii aminoacizi care au efecte benefice asupra plantei în situațiile când aceasta are cel mai mult nevoie: fie că este vorba de secetă, fie fitotoxicitate sau stres cauzat de boli!

Denumirea

Cultura

Norma de consum,

l/ha

Puncte forte

Antistres

Biostimulator


   PLYAMINOL 30

Aminoacizi liberi – 30%

Azot (N) – 5,75%

Materie organică – 48%

Fosfor – 0,6%

Potasiu – 0,6%

Grâu, orz, rapiță

porumb, floarea soarelui, mazăre, etc.

 

1,0-1,3

Pentru restabilirea de urgență a culturilor agricole afectate de secetă, înghețuri, fitotoxicitate de la produsele de uz fitosanitar;

Ajută plantelor să se refacă rapid, favorizând exprimarea la maximum a potențialului genetic în vederea obținerii producțiilor mari și de calitate.

Duce la creșterea luxuriantă a culturilor agricole prin direcționarea energiei către dezvoltarea plantei și restabilirea unor producții performante astfel planta economisând energia necesară pentru sinteza acestor aminoacizi.

Vița de vie, măr, prun

1,0-1,5

 

 PRINCIPALELE BENEFICII ȘI CARACTERISTICI
Prevenirea Stresului și  Refacerea culturilor

Asigură rezistență la stres hidric (secetă sau umeditate în exces);

Diminuează efectele datorate arsurilor solare și asigură refacerea lor;

Asigură refacerea țesuturilor afectate mecanic după grindină, furtuni, vijelii.

Acționează direct asupra fiziologiei plantelor

Asigură formarea rapidă a celulelor;

Asigură calitate superioară și producție mai mare;

Asigură parcurgerea fenofazelor mai rapid;

Combate Fitotoxicitatea

Asigură refacerea culturilor după accidente determinate de aplicarea unor tratamente  incorecte (tratamente fitosanitare, tratamente cu fertilizanți foliari, antagonism de pesticide).

 

PLYAMONOL 30

CEA MAI BUNĂ COMBINAȚIE EXISTENTĂ DE AMINOACIZI!

 

Abonează-te la newsletter-ul nostru