Klip 50, SGInsecticid de încredere și sigur pentru grădinile tale!

 

Substanța activă a medicamentului este de origine naturală, prin urmare medicamentul aparține grupului de toxicitate scăzută pentru utilizare și entomofauna utilă.

 

Ingredient activ: benzoat de emmamectin, 50 g/kg

Forma preparativă: granule solubile în apă

Clasa chimică: Avermectine

Ambalare: sticle de 1 kg

 

Înregistrare

 

Cultură

Dăunător

Rata de consum, kg/ha

Măr

Molia

0,3 – 0,5

 

Timp optim de prelucrare: ovipunerea în masă - renașterea larvelor.

 

Mecanism de acțiune

 

Preparatu pătrunde rapid în țesuturile plantelor (în decurs de 2 ore), dar nu are un efect sistemic. Acolo este conținut sub formă de microrezervoare în cantități mari. Datorită pătrunderii rapide a plantei, eficacitatea medicamentului nu depinde de temperaturi ridicate și precipitații.

 

Perioada de protecție este de până la 2 săptămâni.

 

Acțiunea medicamentului începe cu faza de ou - o acțiune ovicidă directă (când intră în ovipoziție, pătrunde în coaja oului și larva moare). În viitor, moartea larvelor dăunătorilor duce la hrănirea acestora cu plantele tratate (hrănirea se oprește după 1-4 ore, moartea completă are loc în 1-4 zile).

 

Compatibilitate

 

Să combinăm cu majoritatea fungicidelor pe culturile corespunzătoare la coincidența termenilor de prelucrare. A nu se utiliza în amestecuri în rezervor cu fungicide fosetil-aluminiu, îngrășăminte lichide și preparate alcaline. Medicamentul are un efect suplimentar asupra tripsului, ventuzei, minerilor. Are efect ovicid. Pentru a crește impactul asupra dăunătorilor, este recomandabil să utilizați medicamentul dimineața, seara sau pe vreme înnorată.

Abonează-te la newsletter-ul nostru