Galion, SLDoar rapiță - și fără buruieni

 

Erbicid sistemic postemergent pentru protecția rapiței și a verzei de primăvară și iarnă de la buruienile dicotiledonate anuale și perene

 

Substanță activă: clopiralida, 300 g/l si picloram, 75 g/l

Clasa chimică: piridinelor si piridincarboxilici

Forma preparativă: soluție apoasă (SL)

Ambalaj: 1 l

 

Mecanismul de acțiune

 

are un efect sistemic. Substanțele active pătrund prin frunze și se deplasează în întreaga plantă, inclusiv în sistemul radicular, către punctele de creștere. Ele înlocuiesc și blochează funcțiile hormonilor naturali la speciile de plante sensibile care mor din cauza perturbării proceselor de creștere.

 

Recomandări pentru utilizare

 

Cultura

Obiectul nociv

Norma de consum a preparatului, l, kg/ha

Rapiță

Buruieni dicotiledonate anuale și perene, inclusiv mușețel, mușețel, gorun, mari, hrișcă târâtoare, ciulin și specii de ciulin, etc.

0,27 - 0,31

Varză albă

 

Avantaje

 

  • distrugerea celor mai problematice buruieni pentru rapita si varza
  • suprimarea paie de pat tenace
  • curățarea eficientă a câmpurilor de buruienile rău intenționate pentru însămânțarea următoarelor culturi
  • gamă largă de termeni de aplicare

 

Spectrul de acțiune

 

Galion este conceput pentru combaterea buruienilor din familia Aster, Lamiaceae, Solanaceae, unele specii, Hrișcă și Marevy, etc. Următoarele specii sunt sensibile la erbicid: ambrozie pelin, calamus de câmp, gălbenele cu peri, colțul albastru, măzică de câmp, troscot. , cocklebur (specie), fum de chimist, trifoi (specie), sonorie comună, coltsfoot, tătar Molokan, semăna ciulin (specie), mărunțișă neagră, paie tenace, buricul câinelui, mușețel (specie), etc. Moderat sensibil: galinsog de culoare mică, hrișcă tătară, naiță medie, mac cu sămânță, tifon alb (până la 4 frunze), nu-mă-uita de câmp, pikulnik obișnuit, violet de câmp, yasnotka (specie). Preparatul nu distruge buruienile de crucifere și cereale.

Abonează-te la newsletter-ul nostru