FERTIBERIA SulfActive NPK (Ca-Mg-S) 8-20-5 (6-2-25) X-Tra

FERTIBERIA SulfActive NPK (Ca-Mg-S) 8-20-5 (6-2-25) X-TraNPK (Ca-Mg-S)

8-20-5 (6-2-25)

 

Formularea SulfActive 8-20-5 (6-2-25) cu polisulfat și tehnologia X-Tra Efficiency este un îngrășământ complex care combină beneficiile de neegalat ale polisulfatului cu tehnologia unică X-Tra Efficiency care „protejează” nutrienții.

 

Datorită tehnologiei inovatoare X-Tra Efficiency și prezenței biomoleculelor organice, produsul îmbunătățește fertilitatea solului. S-a observat o creștere semnificativă a absorbției de nutrienți, combinată cu o reducere a cheltuielilor energetice ale plantelor. Crește eficiența utilizării nutrienților și stimularea din start a culturilor agricole.

 

Polisulfat

 

Utilizarea polisulfatului în producția de îngrășăminte complexe oferă o compoziție unică de nutrienți cheie, cu un grad ridicat de sinergie și un conținut scăzut de clor și sodiu.

 

Lignosulfonat

 

Lignosulfonatul previne fixarea urmelor de metale în sol și rămân disponibile pentru absorbție de către plante. Reglează pierderile cauzate de leșiere și eroziunea solului și îmbunătățește eficiența asimilării azotului.

 

Carbolit

 

O sursă foarte eficientă de fier, care este mai bine absorbită decât fierul din surse tradiționale (de exemplu, sulfatul feros). Oferă fier în două forme – una este asimilată imediat, iar cealaltă este cu eliberare întârziată și rămâne disponibilă în sol până când planta are nevoie de el. O soluție extrem de eficientă împotriva clorozei de fier.

 

Eficiență X-Tra

 

O combinație de biomolecule organice care „protejează” nutrienții de care sunt atașați. Datorită dimensiunilor reduse, aceste biomolecule au capacitatea de a activa canalele de absorbție a nutrienților din rădăcinile plantelor și de a facilita mișcarea macro și micronutrienților în ele.

 

Toate aceste tehnologii inovatoare și unice contribuie la eficiența ridicată a produselor din seria PLUS de la Fertiberia. Produsele din această serie garantează randamente maxime și contribuie astfel la rentabilitatea costurilor producătorilor agricoli.

 

Conținutul de nutrienți

 

Compoziţie

Azot total (% N)

8,0%

Azot de amoniu (% N-NH4)

8,0%

Pentaoxid de difosfor, solubil în citrat de amoniu și în apă (% P2O5)

20,0%

Pentaoxid de difosfor solubil în apă (% P2O5)

18,3%

Oxid de potasiu solubil în apă (% K2O)

5,0%

Oxid de calciu solubil în apă (% CaO)

6,0%

Oxid total de magneziu (% MgO)

2,0%

Oxid de magneziu solubil în apă (% MgO)

1,5%

Trioxid de sulf total (% SO3)

24,0%

Trioxid de sulf solubil în apă (% SO3)

21,6%

Zinc (% Zn)

0,2%

Bor (% B)

0,1%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doze recomandate

Culturi de cereale

100-200 kg/ha

Culturi oleaginoase

100-300 kg/ha

Cartofi

200-300 kg/ha

Culturi de legume

125-250 kg/ha

Culturi de multianuale

125-250 kg/ha

 

 

 

 

 

 

 

Ambalare

 

în saci de 25 kg și în saci mari de 600 kg

 

Avantaje

 

  • SulfActive NPK (Ca-Mg-S) 8-20-5 (6-2-25) X-TRA este un îngrășământ complex modern care conține toți cei mai importanți macronutrienți: azot (N), fosfor (P), potasiu (K), calciu (Ca), magneziu (Mg), sulf (S), precum și zinc (Zn) și bor (B).
  • SulfActive este îmbogățit cu polisulfat, care conține principalii macronutrienți și trei sulfați ușor de solubilizat - magneziu, potasiu și calciu, ceea ce garantează absorbția completă și eficientă a îngrășămintelor de către cele mai pretențioase culturi, îmbunătățind creșterea și randamentul acestora.
  • Cel mai înalt grad de solubilitate și disponibilitate a nutrienților pentru plante (92-94%).
  • SulfActive NPK (Ca-Mg-S) 8-20-5 (6-2-25) X-TRA conține cantități sporite de fosfor (P) solubil în apă - optimizat pentru dezvoltarea echilibrată a rădăcinilor și a calității produsului final.
  • Crește eficiența utilizării nutrienților și stimulează creșterea culturilor.

Abonează-te la newsletter-ul nostru